Om Cosmopolis Journalen

Cosmopolis Journalen er et frittstående og uavhengig webtidsskrift med vekt på nyheter og aktualitetsstoff knyttet til globalisering og samfunnspolitiske endringer.

Vi ønsker å sette fokus på velferdssamfunnets paradokser, avkle maktens institusjoner og løfte frem saker våre kontrollerte massemedier ikke ønsker belyst av hensyn til sine kilder, systemmakten og profesjonsinteressene.

Samtidig ønsker Cosmopolis Journalen å by på spennende og tankevekkende innslag med interessante perspektiver, filosofiske og eksistensielle innfallsvinkler og betraktninger.

I tillegg til å formidle nyheter og aktualitetsstoff vil Cosmopolis Journalen satse på egenproduserte saker kombinert med brukergenerert innhold. Vi skal tilby leserne leseverdig stoff som er seriøst, men som også vil romme skjeve blikk og annerledes vinklinger.

For å bidra med redaksjonelt stoff til Cosmopolis Journalen må du være åpen, raus og nysgjerrig, men samtidig uredd og ha et kritisk og freidig syn på samfunnet. Vi skal satse på kvalitet og utfordrer leserne våre til å bidra med kvalitetsstoff til journalen.

Tips og tekstbidrag sendes til:
cosmopolisjournalen@gmail.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s